CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2008

Χαβουζα Vs Χαλαρα..

Ειμα σε μεγαλο διλλημα...ποιον δρομο να διαλεξω???
Απο τη μια εχεις τη βαβουρα και τον συνοστισμο μιας μεγαλουπολης σαν την Αθηνα,με τα καλα της και τα κακα της (περι ορεξεως κολκυθοπιτα).Η πολη αυτη αναμφισβητιτα εχει υπερβολκη κινηση,με πολυ ζωη...συνεχεια στο ποδι,24 ωρες τη μερα!Βεβαια μπορει για μια αποσταση 5χλμ με το αυτοκινητο εκει που θελεις στην καλυτερη περιπτωση 10 λεπτα...να σου παρει 40...αλλα λεμε τωρα.Εχεις βεβαια ολα τα κομφορ...αφου ουτως η αλλως ολη η Ελλαδα ειναι η Αθηνα...καλως η κακως!
Ομορφη πολη δε λεω και κανεις δε μπορει να πει το αντιθετο.Και πανω απο ολα πολυπολιτισμικη πολη...καθε καρυδιας καρυδι θα βρεις...τουρκο,πακιστανο,αλβανο,κινεζο,βραζιλιανο κ.ο.κ
Πολη με πολυ εντονους ρυθμους και εντονη,γρηγορη ζωη!Εν ολιγης πολη του espresso....

Ή

Να προτιμησω μια πολη με πιο χαλαρους ρυθμους που η εκφραση Χαλαρα... εχει γινει τροπος ζωης.Φυσικα και δεν υπαρχουν αυτοι οι ρυθμοι της πρωτευουσας αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει δουλεια και κινηση στην πολη!Μην τρελαθουμε!!!!
Φραπες...αααααααααχ...το ιερο συμβολο και ειμαστε περηφανοι για αυτο...με θεα το θερμαικο...τα σκατα να επιπλεουν..τι καλυτερο!τι πιο ομορφο και μετα μας λενε οι σαντορινιοι για το ηλιοβασιλεμα τους!!!σιγα τα οα!!!