CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2008

Eπιστρατευση - Νοεμβριος 2008

Στην αρχη το ομολογω ειχα καποιες αμφιβολιες και φοβιες οσο αφορα στην απιστρατευση.Μολις μου ηρθε το χαρτι στα χερια,πανικοβληθικα!Ειπα αντε ξανα στα ιδια...εκει που αρχισα να καταλαβαινω οτι ολα τα θεματα του στρατου τελειωσαν,αντε παλι απο την αρχη!!!
Τελικα φτανοντας εκει στο χωριο και μπαινοντας μεσα στην ταξιαρχια οπου ηταν τοποθετημενο το στρατοπεδο καταλαβα οτι προκειτε για μεγαλη πλακα κι οτι θα ειχε πολυ χαβαλε...
Περασαμε πρωτα απο κατι σκηνακια για τα απαραιτητα στοιχεια του καθενος και μετα για την πληρη ενδυμασια!Ρουχα,οπλα,μ71,λουκανικο κλπ!Μετα στο λοχο και αραλικι...Ξεκινησαμε να ειμαστε μεχρι της 10 το πρωι μολις 3 ατομα,ομως μεχρι το βαρδυ ειμασταν 9 (ζωη να χουμε)...Ολοι ενας κι ενας...ο καθενας ειχε τη δικη του ιστορια να παραδωσει μεσα σε 6 μερες.Το δεσιμο δυνατο και απιστευτο.Καταφεραμε σε τοσες λιγες μερες οι περισσοτεροι να δεθουμε μεταξυ μας.
Οι πρωτες μερες περασαν αργα...Καθε πρωι στης 6 ειχαμε το ανθρωπινο ξυπνητηρι μας που μας ξυπνουσε μεχρι και με ενα φιλι...σαν τον χαρο!(που λεει ο λογος)
Εκπαιδευση,ταλαιπωρια και πολυ γελιο ηταν το καθημερινο μας προγραμμα.
Ωσπου εφτασε η τελευταια μερα οπου αποχαιρετιστηκαμε και δωσαμε λογο να βρεθουμε ξανα να θυμηθουμε το ποσο πολυ δεσαμε σαν ομαδα αυτες τις λιγες μερες επιστρατευσης!!

Επιστρατευση Νοεμβριος 2008 - Λαγος Εβρου (564 τπ)